Zorg karakter

Team Match

Wij bieden een ongeëvenaarde service en expertise op het gebied van ZZP- bemiddeling. Als gerenommeerd arbeidsbemiddelingsbureau  begrijpen we de dynamiek van de arbeidsmarkt en zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige oplossingen.

Juiste Zorgondernemer is cruciaal voor het succes van uw teams

Bij Zorgkarakter geloven we dat het vinden van de juiste professional cruciaal is voor het succes van uw organisatie. Daarom gaan we verder dan alleen het matchen van vaardigheden en ervaring. We luisteren naar uw specifieke behoeften en streven ernaar om een diepgaand begrip van uw organisatie te ontwikkelen. Op basis hiervan selecteren we zorgvuldig de juiste kandidaten, die niet alleen over de juiste kwalificaties beschikken, maar ook passen bij uw zorgcultuur en doelstellingen.

1

Snel, effectief en ontzorgt

Zorg karakter begrijpt dat tijd cruciaal is bij het vinden van gekwalificeerde zorgprofessionals. Met een database van professionals en een snelle selectieprocedure zorgen we ervoor dat u snel de juiste zorgprofessional kunt inzetten. Alle professionals hebben een relevante zorgopleiding afgerond, de benodigde certificaten, een recente VOG en indien nodig een geldige Big registratie.

2

Moeilijk invulbare functies

Wij vinden het een belangrijke waarde dat wij u ook kunnen helpen bij moeilijk invulbare functies. Ons Teammatch heeft hierin veel ervaring en zoekt graag met u mee.

3

Aansluiten bij uw organisatie

Wij vinden het belangrijk om aan te sluiten bij uw organisatie. Wij luisteren eerst naar uw doelstellingen en wensen. Aan de hand hiervan gaan wij opzoek naar de juiste zorgprofessional.

Ontvang vacatures direct in je mailbox