Zorg karakter

Over ons

Zorgkarakter is een bevlogen arbeidsbemiddelingsbureau die zich onderscheid in de zorg en het bedrijfsleven. Wij zoeken samen met de klant naar de beste oplossing en kijken altijd naar de behoeftes.

Wat doet Zorgkarakter in de Zorg?

Wij onderscheiden ons in zorgland met het aanbieden van contractbeheer. Wij zoeken samen met u als organisatie een passende oplossing in het werken met zzp’ers.

Wat doet Zorgkarakter in het bedrijfsleven?

Wij zoeken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een passende baan.

1

Contractbeheer Zorgorganisaties

Werkt u met zzp’ers? Wilt u een verandering laten plaats vinden door het anders in te richten? Dit kan door met ons samen te werken. Wij werken met de juiste contracten,  een super goed werkend portaal en nog veel meer. En dat ook nog eens tegen een zeer scherpe prijs.

2

Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt

Wij als Zorgkarakter helpen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een nieuwe baan. Bent u of jij toe aan een nieuwe baan, neem gerust contact met ons op. Wij hebben veel contacten en zoeken altijd naar een passende match voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

3

Perfecte match

Bij Zorgkarakter streven we ernaar om de perfecte match te maken. We luisteren naar jouw behoeften, vaardigheden en ambities en vinden de ideale opdracht of baan die daarop aansluit. Met ons netwerk van opdrachtgevers in verschillende sectoren bieden we jouw mooie kansen

Ontvang vacatures direct in je mailbox