Zorg karakter

Zorgkarakter contractbeheer

Contractbeheer en administratie wordt volledig voor u geregeld!

Zorgkarakter regelt de administratie rondom de zzp’ers die voor u werken. Van het beoordelen van de opdracht conform wetgeving tot het opstellen van de juiste overeenkomsten en het inregelen van de urenregistratie en facturatiestroom. Ook de zzp’ers die in de toekomst voor u gaan werken draaien mee in deze administratie.

Contractbeheer

Als u rechtstreeks samenwerkt met zzp’ers komt hier veel bij kijken op bijvoorbeeld juridisch gebied, de juiste samenwerkingscontracten, controle op de uren die ingevuld zijn, schijnzelfstandigheid, enzovoort. Zorgkarakter kan u tegen scherpe tarieven hier volledig in ondersteunen. Wij willen graag samenwerken op het gebied van contractmanagement omdat dit  kostenbesparend is voor organisaties. Het levert ook nog eens tijd winst op en het verkleint de kans op het maken van fouten.

1

Wat is contractbeheer?

Contractbeheer is niks anders dan het volledig ontzorgen en managen van het gehele proces tussen de zzp’er en uw organisatie. Of het nou om één zzp’er gaat of om grotere aantallen, contractbeheer sluit altijd aan als u werkt met zzp’ers.

2

Wat kan Zorgkarakter voor u betekenen?

Zorgkarakter ontzorgt u volledig! Wij werken met de juiste samenwerkingscontracten, juridisch is alles goed geregeld, scherpe tarieven, op langere termijn kostenbesparend tot soms wel 80% in de Fee en nog veel meer! Een super fijn werkend portaal waar alles goed geregeld is.

3

Noem nog eens een paar voordelen op?

Binnen ons netwerk hebben wij diverse contacten gekregen zodat wij binnen korte tijd juridische vragen snel beantwoordt hebben, altijd up to date zijn met betrekking tot zaken die met de belastingdienst te maken hebben en dergelijke.

Tot slot werken wij met een partij samen die rechtstreeks een link heeft bij DUO zodat u altijd verzekerd bent van de juiste diploma’s. Zij checken ook de geldigheid van certificaten zodat u weet dat alles gewoon op de juiste manier geregeld is. Contractbeheer levert u nog veel meer op, neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Ontvang vacatures direct in je mailbox